Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Duitse inlichtingendienst erkent fouten met Amerikaanse NSA

 21 mei 2015 

    Print       Email

chef-duitse-inlichtingendienst-erkent-fouten-met-nsaGerhard Schindler, chef van de Duitse inlichtingendienst BND, heeft erkend dat zijn organisatie in de samenwerking met de Amerikaanse collega’s van de NSA (National Security Agency) fouten heeft gemaakt.

De BND heeft onvoldoende gecontroleerd wat de Amerikanen precies wilden met gegevens, verzameld in het afluister- en spionagecomplex in het Beierse Bad Aibling.

De NSA heeft vanaf 2005 de BND allerlei gegevens verstrekt om onderzoek te doen naar bepaalde communicatie. ‘Bad Aibling’ is bedoeld voor spionage in crisisgebieden zoals Afghanistan, Irak en Somalië, maar nu blijkt dat de NSA met de zoekacties van de BND ook Europese instellingen, regeringen, politici en bedrijven bespioneerde.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »