Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

4 tieners ernstig gewond na crash achtbaan

 5 juni 2015 

    Print       Email

achtbaanVier tieners zijn deze week gewond geraakt na een botsing in een achtbaan. Het incident vond plaats in een amusementspark in Engeland. Volgens Getuigen spoot het bloed alle kanten op en ontstond er grote paniek onder het publiek.

Reddingswerkers moesten op een hoogte van ruim zeven meter een platform bouwen om de gewonden te bereiken. Er zal een diepgaand onderzoek worden ingesteld naar de oorzaak van het ongeval, meldt de BBC.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 7 dagen ago on 9 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 9, 2020 @ 12:09 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »