Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

800 manschappen betrokken bij klopjacht ontsnapte moordenaars

 13 juni 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe autoriteiten in New York hebben nu 800 manschappen op de been gebracht om de ontsnapte moordenaars te vinden. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van vliegtuigen met zeer geavanceerde infrarode camera´s die wel alles op de grond kunnen opsporen.

Eerder zijn speurhonden de geur van de mannen op het spoor gekomen en werd er een voetafdruk van hen gevonden. De Verenigde Staten is in de ban van de jacht op de gevaarlijke criminelen, Richard Matt (48) en David Sweat (34). De mannen zijn de eersten die erin geslaagd zijn uit de zwaar bewaakte Clinton Correctional Facility te breken.

De vrouw die de mannen behulpzaam was bij de ontsnapping is aangehouden en voor de rechter verschenen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »