Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Aanslag met onthoofding in fabriek Frankrijk

 26 juni 2015 

    Print       Email

Crime123Bij een aanslag in een fabriek in de Franse stad Saint-Quentin-Fallavier vrijdag is één dode gevallen. Het slachtoffer lijkt te zijn onthoofd. President Hollande heeft bevestigd dat de man is onthoofd en dat twee mensen gewond zijn geraakt.

De onthoofde man werd buiten de fabriek gevonden met daarbij twee Arabische vlaggen. Het slachtoffer was een medewerker van de fabriek. Volgens Hollande blijkt uit de Arabische teksten dat het om een terroristische aanslag gaat.

De daders zouden hebben gezegd dat ze van IS waren. Een van hen is aangehouden. De tweede dader is mogelijk voortvluchtig. De aanslag werd gepleegd in een fabriek van het Amerikaanse chemische bedrijf Air Products, dat ook vestigingen in Nederland heeft.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »