Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Acht mannen die aanslag pleegden op Malala vrijgelaten

 5 juni 2015 

    Print       Email

Malala YousafzaiAcht van de tien daders van de aanslag op kinderrechtenactiviste Malala Yousafzai, zijn in het geheim vrijgelaten. De mannen werden in april veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar.

De terechtzitting vond achter gesloten deur plaatst en het vonnis werd nooit openbaar gemaakt. Nu blijkt dat slechts twee van de daders daadwerkelijk gevonnist is geworden. Dit zegt een woordvoerder van de Pakistaanse Hoge Commissaris in Londen tegen de BBC.

De acht andere daders werden vrijgelaten, omdat er niet voldoende bewijs tegen ze was. Malala die nu 17 jaar is werd in 2010 door de Taliban in het hoofd geschoten, omdat ze opkwam voor de rechten van meisjes om naar school te gaan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »