Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Al- Jazeera journalist vrijgelaten

 22 juni 2015 

    Print       Email

al jazeeraDe bekende tv- journalist Ahmed Mansour die zaterdag in Berlijn werd gearresteerd, is weer vrijgelaten.

Dat meldt de Arabische nieuwszender al-Jazeera maandag.

Mansour werd in opdracht van Egypte gearresteerd, die hierna de uitlevering van hem eiste. Echter heeft het ministerie van Buitenlandse zaken eerder al vraagtekens gezet bij de rechtsgang in Egypte, waardoor het uitgesloten was dat de man zou worden uitgeleverd.

Mansour werd in Egypte bij verstek veroordeeld tot 15 jaar celstraf voor het martelen van een advocaat op het Tahrirplein in Caïro. Echter heeft de journalist, die vaak kritiek leverde op de Egyptische regering dit ontkend en afgedaan als verzinsels van Egypte. De werkgever van de man, al-Jazeera eiste zaterdag direct de vrijlating van zijn medewerker.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »