Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Alan ‘Nasty’ Nash opnieuw kampioen teenworstelen

 15 juni 2015 

    Print       Email

alan nasty nashEngeland was dit weekend in ban van het wereldkampioenschap teenworstelen. Teenworstelen is namelijk een favoriete sport in het land.

Het wereldkampioenschap teenworstelen heeft dit weekend plaats gevonden in in het Noord-Engelse Fenny Bentley. De favoriet en regerend kampioen Alan ‘Nasty’ Nash versloeg in meerdere rondes zijn uitdagers. De veteraan is voor de zoveelste keer wereldkampioen geworden.

Al sinds 1976 vindt er elk jaar een wereldkampioenschap plaats in een plaatselijke Engelse pub. Teenworstelen is in het noorden van Engeland ontstaan. Om deel te nemen aan het WK moeten de deelnemers wel eerst hun tenen laten keuren bij de arts.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »