Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Alzheimer vertraagd door sociale en mentale activiteiten

 12 juni 2015 

    Print       Email

alzheimerSociale en mentale activiteiten kunnen de zichtbare symptomen van de ziekte alzheimer vertragen. Uit een onderzoek van de Harvard Medical School in Massachusetts blijkt dat alzheimer vertraagd kan worden als personen sociale en mentale activiteiten ondernemen.

Echter kan de ziekte niet voorkomen of genezen worden, omdat er vooralsnog geen medicijn voor is. Door het doen van activiteiten zoals moeilijke puzzels, het leren van een nieuwe taal en sociale interacties blijven gezonde delen van de hersenen langer onaangetast door de ziekte.

De symptomen van de ziekte kunnen mogelijk een of twee jaar vertraagd worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »