Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Amerikaanse senaat gaat akkoord met nieuwe spionagewet

 3 juni 2015 

    Print       Email

spy spionageAmerikaanse inlichtingendiensten mogen niet meer op grote schaal mensen afluisteren. De senaat is akkoord gegaan met een wet die de mogelijkheden van inlichtingendiensten om mensen af te luisteren zal beperken.

`´The Patriot Act´´ wordt vervangen door de ´The USA Freedom Act´´. De Patriot Act maakte het mogelijk voor inlichtingendiensten om mensen massaal af te luisteren. De Freedom Act komt voor deze wet in de plaats.

De senaat koos voor een aangepaste versie van de wet, omdat Rand Paul, de Republikeinse presidentskandidaat uitgebreidere wetgeving tegenhield. De aangepaste spionagewet treedt officieel in werking als het wordt ondertekend door president Barack Obama.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »