Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Apple en Nikon ontwikkelen nieuwe IOS- app

 8 juni 2015 

    Print       Email

ios-appDe website Nikon Rumors meldt dat ontwikkelaar Apple en Nikon USA bezig zijn met het ontwikkelen van een iOS-app.

Het doel van de app is om een samenwerking te starten met de goedkopere en eenvoudigere camera´s van Nikon. Zo moet het onder andere mogelijk gaan worden om direct foto’s over te zetten van de camera naar de iPhone en kun je meteen aan de slag om de plaatjes te bewerken.

Nikon en Apple werken hier in het diepste geheim aan. Volgens de geruchtenmachine zou men in de app nieuwe functies kunnen kopen waaronder filters voor je camera. Deze nieuwe functies kunnen via WIFI naar je camera worden verstuurd na een firmware- update.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »