Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Apple werkt aan iPhone zonder thuisknop

 23 juni 2015 

    Print       Email

apple-lineupApple is bezig te werken aan een iPhone zonder fysieke thuisknop, waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm wordt gebouwd.

Een bron van Apple bevestigd het nieuws en zegt wel dat een dergelijk toestel niet voor 2017 werd verwacht. Er wordt vermoedt dat Apple zijn technologie voor drukgevoelige schermen Force Touch wil gebruiken om de functionaliteit van de thuisknop te vervangen.

Hierdoor zou een scherm dat tot de randen van de telefoon loopt mogelijk worden. Apple zal dan geen toestellen met Touch ID-vingerafdrukscanner blijven leveren. Die technologie is nu ingebouwd in de thuisknop.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »