Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Bijzondere uitvoering Samung Galaxy S6 Edge geveild voor 81.000 duizend euro

 13 juni 2015 

    Print       Email

Samsung-LogoEen bijzondere uitvoering van de Samsung Galaxy S6 Edge heeft bij een veiling circa 100 keer meer opgeleverd dan de oorspronkelijke prijs. De smartphone werd geveild op de site JD.com, de op één na grootste online retailer van China.

Er werd in totaal ruim negentigduizend keer geboden op de smartphone. De rood- gouden telefoon is geveild voor 568.788 yuan, dat is omgerekend iets meer dan 81.000 euro. De speciale telefoon is in Iron Man-uitvoering uitgebracht. Er zijn slechts duizend van deze smartphones op de markt gebracht.

De geveilde telefoon is echter nog iets gewilder dan de rest omdat het serienummer ’66’ is. In China is zes een geluksgetal, en twee keer zes betekent tweemaal zoveel geluk. Er werd in totaal ruim negentigduizend keer geboden op de speciale smartphone. De speciale editie van de Samsung Galaxy 6 Edge kwam in mei op de markt simultaan met de release van de film Avengers: ´´Age of Ultro´´.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »