Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Blackberry sluit maken Android-smartphones niet uit

 24 juni 2015 

    Print       Email

blackberry-logoDe Canadese smartphonefabrikant Blackberry is bereidt om toestellen te fabriceren die draaien op Android. CEO van het bedrijf, Jack Chen zegt dat het bedrijf als doel heeft om veilige telefoons te maken en als het bedrijf in staat is om op een veilige manier een android-telefoon te maken ze dat zeker zal doen.

Dit antwoordt Chen op de vraag naar geluiden dat zijn bedrijf een eigen android-smartphone lanceert. De ceo heeft echter niet bevestigd noch ontkent dat het bedrijf android-toestellen gaat maken. Eerder waren er al geruchten dat Blackberry er waarschijnlijk voor gaat kiezen om Android te installeren op één van de slider-modellen.

Deze modellen krijgen een touchscreen met een uitschuifbaar toetsenbord en zijn afgelopen maart op het Mobile World Congress al kort getoond. In het afgelopen kwartaal werden er 1,1 miljoen blackberry toestellen verkocht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »