Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Boeddhistische tempel Purmerend stuurt monnik naar Thailand wegens beschuldigingen misbruik

 27 juni 2015 

    Print       Email

boeddhistische-monnik-in-_51933269c6300-pDe boeddhistische tempel in Purmerend stuurt een monnik terug naar Thailand. De reden hiervoor is de beschuldiging van seksueel misbruik van een 9-jarige jongen. De jongen bracht juli vorig haar met toestemming van zijn moeder een nacht door in de kamer van de monnik.

De tempel was toen nog gevestigd in Landsmeer. De jongen heeft de volgende dag vertelde dat monnik hem heeft betast. De vader van de jongen deed aangifte, maar wegens gebrek aan bewijs kan de man niet worden veroordeeld.

De monnik ontkent dat hij de jongen betast zou hebben en er is geen ondersteunend bewijs bijvoorbeeld lichamelijk letsel door de politie gevonden. De vader van de jongen heeft een waarschuwing aan andere ouders op sociale media geplaatst. Vanwege de consternatie die rond de kwestie ontstond heeft de leiding van de tempel in Purmerend toch besloten dat de man zijn spullen moet pakken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »