Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Boze FIFA-speler krijgt gratis controller van Mario Götze

 30 juni 2015 

    Print       Email

FIFA-LogoEen FIFA-speler die in een vlaag van agressie zijn controller stuk gooide, omdat hij in de 90e minuut een strafschop miste kreeg een aangename verassing.

Hij kreeg van Bayern München-speler Mario Götze een nieuw exemplaar van de game. De virtuele variant van Götze zou namelijk de strafschop in de 90e minuut van de wedstrijd hebben gemist. Als grap plaatste Mario Thissen een reactie op de Facebookpagina van Bayern München.

Hij schreef onder andere dat de sterspeler hem 50 euro voor een controller schuldig was. Götze reageerde hier goed op en zei te begrijpen dat een penalty missen erg vervelend is. Thissen kreeg ook goed advies van Götze, die hem zei liever niet met de controller te gooien, omdat die er niets aan kan doen dat een penalty gemist wordt.

FIFA Football (in oudere edities bekend als FIFA Soccer) is een reeks van voetbalgames waarmee de speler met een land of club kan spelen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »