Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden

 25 juni 2015 

    Print       Email

brad-pitt-angelina-jolie-gettyHet echtpaar Brangelina gaat mogelijk dit jaar scheiden zegt een bron, die dichtbij het koppel is. Brad Pitt is degene die wil scheiden. Hij zou het spuugzat zijn dat Angelina steeds zijn leven wil bepalen.

De echtgenoot van de mooie Angelina is depressief en is de relatie al lang zat. De relatie vertoonde sinds Angelina’s regiedebuut Unbroken al barsten. Terwijl Angelina keihard werkte aan de film zou Brad zich met een andere nog onbekende dame heerlijk hebben vermaakt.

Het koppel is wel in huwelijkstherapie, maar volgens de bron heeft de therapie nog geen vruchten afgeworpen. Angelina (39) en Brad (51) zijn sinds 2005 een stel. Ze hebben samen zes kinderen, waarvan drie zijn geadopteerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »