Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Brazilië uitgeschakeld door Paraguay op Copa America

 28 juni 2015 

    Print       Email

logo-copa-america-chile-2015Paraguay heeft Brazilië uitgeschakeld op de Copa America. Het team van Paraguay won van de gele kanaries middels strafschoppen. Na de volledige speeltijd stond er 1-1 op het scorebord.

Na de strafschoppenreeks won Paraguay met 4-3 van Brazilië. Zowel de Braziliaanse middenvelder Ribeiro als aanvaller Douglas Costa misten vanaf elf meter. Paraguay speelt in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) de halve finale tegen Argentinië.

Volgens de Braziliaanse bondscoach Dunga was zijn ploeg verzwakt. Hij gaf aan dat vijftien van spelers deze week een virus hadden, waardoor ze zich niet optimaal op de wedstrijd konden voorbereiden. De spelers hadden onder meer last van hoofdpijn en rugklachten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »