Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Britse vrouw lijmt tanden uit vrees voor tandarts

 3 juni 2015 

    Print       Email

Glimlach-met-witte-tanden-e1340374249841Een Britse vrouw heeft een tijd lang haar gebroken tanden aan haar tandvlees gelijmd. Dit deed de vrouw uit vrees voor een bezoek aan de tandarts.

Alhoewel de lijm genaamd ´´superglue´´ veel dingen kan repareren, vallen tanden daar niet onder. Door het lijmen van haar tanden raakte het tandvlees van Angie Barlow ernstig beschadigd. Daarnaast moest de vrouw een aanzienlijk deel van haar spaargeld uitgeven aan een tandvlees corrigerende chirurgische ingreep.

Barlow die als beroep honden uitlaat in Greater Manchester Engeland, zegt dat haar moeder op 34- jarige leeftijd aan keelkanker overleed. De kanker werd geconstateerd bij het uittrekken van een kies. Het gebeurde heeft de vrouw zodanig getraumatiseerd dat ze bang werd van de tandarts.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »