Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Cameron Diaz en Benji Madden vertrekken uit Hollywood

 13 juni 2015 

    Print       Email

rs_300x300-140718122803-600.benji-madden-cameron-diaz.ls.71814Cameron Diaz en Benji Madden hebben plannen om uit Hollywood te vertrekken. Het koppel denkt erover na om in het binnenland van Californië te gaan wonen.

De actrice en muzikant zijn nog steeds dol verliefd en willen graag kinderen samen. Volgens de twee lijkt het rustieke platteland van Californië geschikt voor het opvoeden van kinderen. Dit schrijft het blad OK! Een bron dichtbij het koppel zegt dat de actrice en de muzikant hun huis in Los Angèles wel willen behouden.

De bron weet ook dat door al deze ontwikkelingen de kans groot is dat de actrice minder gaat werken. Het enige filmproject waar Diaz momenteel bij betrokken is, is de film ‘Bad Teacher 2’. Het is nog niet bekend wanneer deze film in de bioscopen zal draaien.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »