Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Chinese pompbediende koopt auto van $ 140.000 met muntgeld

 4 juni 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2Een man die jaren heeft gewerkt bij een pompstation, heeft deze week een auto gekocht ter waarde van 140.000 Amerikaanse dollars. Hij deed 90 procent van de aankoop met muntgeld dat bezoekers bij het tanken al enkele jaren achterlieten.

Tien medewerkers van een autodealer in Chenyang hadden ruim een uur nodig om alle munten, met een gewicht van ruim 4000 kg, uit een vrachtwagen naar binnen te brengen. Volgens FOX news was ‘de berg met munten’ ongeveer 4 meter hoog.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »