Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Diddy vocht met trainer zoon uit zelfverdediging

 23 juni 2015 

    Print       Email

sean-diddy-combsSean ‘Diddy’ Combs beweerd dat hij uit zelfverdediging heeft gehandeld toen hij in een gevecht verwikkeld raakte met de American football-trainer van zijn zoon. Dit zei de 45- jarige rapper dinsdag in een reactie op zijn aanhouding door de politie.

Combs werd maandag gearresteerd vanwege het in bezit hebben van een kettle bell, een gewicht met een handvat eraan, dat in de VS als een dodelijk wapen wordt beschouwd. Tijdens de ruzie met de trainer van zijn zoon Justin heeft Combs de man vastgepakt. Echter heeft hij zijn kettle bell niet gebruikt.

De trainer Jim Mora raakte niet gewond. Mora liet in een berichtgeving weten dat hij het incident voor alle betrokkenen jammerlijk vindt. Intussen is de rapper weer op vrije voeten na het betalen van een borgsom van 50.000 dollar. Hij geldt echter nog wel als verdachte.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »