Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Dodental aardbeving Maleisië gestegen naar 16

 7 juni 2015 

    Print       Email

maleisieHet dodental als gevolg van de aardbeving bij Mount Kinabalu is gestegen naar 16. Onder de slachtoffers zijn 7 Singaporezen waarvan 6 kinderen, 6 Maleisiërs, een Filipijn, een Chinees en een Japanner.

De aardbeving had een kracht van 6 op de schaal van richter. Ongeveer 130 bergklimmers, voornamelijk toeristen kwamen vast te zitten op de berg, die met 4095 m een van de hoogste bergen van Zuid-Oost Azië is.

Door de beving is een deel van de top afgebroken. Door het slechte weer moesten reddingspogingen met helikopters worden gestaakt. De Maleisische minister van Cultuur, Masidi Manjun heeft het slechte nieuws op Twitter bevestigd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »