Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Duitse piloot was volgens artsen niet geschikt om te vliegen

 12 juni 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe Duitse co- piloot, Andreas Lubitz die met Airbus A320-200 tegen een berg in het zuidoosten van Frankrijk vloog had in de weken voor het gebeurde wel zeven artsen waaronder een psychiater bezocht.

Volgens verklaringen van artsen was de man depressief en ongeschikt om te vliegen. Echter verzuimden de artsen om de luchtvaartmaatschappij Germanwings waar hij werkte hierover in te lichten. Dit kon volgens hen niet vanwege de Duitse wet die vertrouwelijke informatie van patiënten streng beschermt.

De 27-jarige man leed ook aan een oogaandoening en vreesde dat hij zijn baan zou verliezen. Drie onderzoeksrechters in Marseille zullen de zaak behandelen. De Airbus was op weg van Barcelona naar Düsseldorf. Lubitz liet de gezagvoerder, die even naar het toilet was, niet meer toe tot de cockpit en liet het vliegtuig boven de Franse Alpen neerstorten.

Niemand overleefde de crash.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »