Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Duitsers protesteren tegen G7 top

 6 juni 2015 

    Print       Email

g7 logoIn Duitsland wordt er geprotesteerd tegen de G7 top, die zondag wordt gehouden. Verschillende organisaties van links- radicale groepen tot christelijke groepen en vakbonden demonstreren tegen het topoverleg morgen.

De betogers zijn fel tegen het op handen zijnde vrijhandelsakkoord tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie. Voorstanders van het akkoord beweren dat het zal resulteren in meer werkgelegenheid, maar tegenstanders menen dat de overeenkomst vrij spel zal betekenen voor multinationals. Daarnaast richten de protesten zich tegen de politieke onwil om globale opwarming en armoede te bestrijden.

De G7 zijn de zeven meest geïndustrialiseerde landen ter wereld: Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Japan, de Verenigde Staten en Canada.

G7 is het samenwerkingsverband van de zeven meest welvarende landen ter wereld: Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Groot-Brittannië en de VS. De EU neemt ook deel aan de G7 vergaderingen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »