Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Europese afslankexpert helpt dikke mensen met gemak afslanken

 1 juni 2015 

    Print       Email

Appel 1Er is weer hoop voor dikke mensen die al van alles hebben geprobeerd om af te slanken, maar daarin niet zijn geslaagd.

De Europese afslank – en gezondheidsexpert Jonathan Clarke heeft recentelijk een baanbrekende nieuwe afslankmethode geïntroduceerd. Centraal daarbij staat dat er voldoende moet worden gegeten, in tegenstelling tot andere gebruikelijke methoden waarbij men juist weinig mag eten.

Volgens de vele gebruikers van de nieuwe afslankmethode van Clarke, kunnen er juist veel lekkernijen worden gegeten tot er sprake is van een voldaan gevoel. En toch raakt men kilo’s kwijt. Hierdoor is het proces van afslanken zeer gemakkelijk vol te houden en raakt men beter gemotiveerd.

Veel belangstelling

Door het grote succes van de nieuwe afslankmethode is er intussen wereldwijd belangstelling hiervoor ontstaan.
Een voedingsdeskundige die verbonden is aan www.jonathanclarke.nl zegt in een nieuwsuitzending op de Amerikaanse radio en tv dat het systeem makkelijk uitvoerbaar is. Dat komt volgens haar omdat er voldoende mag worden gegeten.

Ook de kinderarts Robert Roemer is positief gestemd over deze nieuwe manier van afslanken. “De overzichtelijke begeleiding in verschillende talen via e-mail en Whatsapp wordt bovendien sterk gewaardeerd. Op deze wijze wordt er nu wereldwijd gebruik gemaakt van deze succesvolle afslankmodule. De resultaten zijn erg hoopgevend”, aldus de ervaren medicus.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »