Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

FBI en Amerikaanse aanklagers doen onderzoek naar Blatter in FIFA schandaal

 3 juni 2015 

    Print       Email

sett blatter fifaDe FBI en de Amerikaanse aanklagers doen onderzoek naar Sep Blatter, de recentelijk opgestapte FIFA voorzitter. Blatter werd volgens bronnen niet gedwongen om af te treden, maar heeft dat geheel vrijwillig gedaan.

De reden van zijn aftreden is nog onbekend. De Zwitserse justitie heeft eerder gesteld dat Blatter geen verdachte is in het corruptieschandaal rondom de Wereldvoetbalbond. Er wordt onder andere onderzoek gedaan naar vermoedelijke frauduleuze handelingen van FIFA officials bij de toewijzing van de WK´s van 2018 aan Rusland en 2022 aan Qatar.

Vorige week werden er officials aangehouden door de FBI. In de zaak zijn er 14 mensen aangeklaagd. Blatter blijft voorlopig aanzitten totdat in een speciaal congres een nieuwe FIFA- voorzitter zal worden gekozen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »