Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Geen ebola bij patiënt in UMCG

 28 juni 2015 

    Print       Email

De patiënt die in het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG) is beoordeeld heeft geen ebola. Dat meldt het RIVM. Na diverse testen bleek het niet om de ziekte te gaan. De isolatiemaatregelen rondom de patiënt zijn daarom opgeheven.

De patiënt, die een bezoek gebracht had aan een gebied in West- Afrika waar ebola voorkomt arriveerde vrijdagmiddag in Groningen.Hij vertoonde ziekteverschijnselen, die aan ebola gerelateerd worden. De patiënt werd daarom naar het UMCG gebracht en verbleef in een isolatiekamer.

Ebola (21)Er zijn tienduizenden mensen in West-Afrika bezweken aan de ziekte. In Guinee en Sierra Leone zijn eind juni nog 24 nieuwe besmettingen gemeld.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »