Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Gesprekken Griekenland en EU zonder resultaat

 14 juni 2015 

    Print       Email

griekse griekenlandDe gesprekken tussen Griekenland en zijn schuldeisers hebben geen resultaten opgeleverd. Dat meldt de Europese Comissie in een verklaring. De voorstellen van de Griekse delegatie waren niet voldoende om tot een compromis te komen.

Ze vielen zelfs niet in goede aarde bij sommige schuldeisers die spraken van onacceptabele voorstellen. Er blijft volgens commissievoorzitter Jean- Claude een groot gat tussen de gezamenlijke eisen van de commissie, de ECB en het IMF en de plannen van de Griekse overheid. Verdere discussie hieromtrent zal plaats moeten vinden in de eurogroep, aldus de commissie.

Griekenland onderhandelt al maanden met haar geldschieters (de eurolanden, de Europese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds) over hun schuldenkwestie. Echter schijnt Griekenland niets te voelen voor de door zijn schuldeisers voorgestelde bezuinigen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »