Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Gewonden bij demonstratie tegen G7

 7 juni 2015 

    Print       Email

g7 logoIn Duitsland is een groep demonstranten in botsing gekomen met de politie. Meerdere personen zijn hierbij gewond geraakt.

Volgens de politie is het geweld aan de zijde van actiegroep G7 gestart. De betogers hebben agenten onder meer bespoten met brandblusapparaten en gooiden met flessen naar hen. De agenten hebben daarop pepperspray gebruikt om de betogers tot rust te dwingen.

De demonstratie is gericht tegen het G7 topoverleg dat zondag plaatsvindt. De demonstranten zijn onder andere fel gekant tegen het op handen zijnde vrijhandelsakkoord tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie. Daarnaast richten de protesten zich tegen de politieke onwil van de wereldleiders om globale opwarming en armoede te bestrijden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »