Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Gorilla in Japanse dierentuin trekt veel vrouwelijke bezoekers

 27 juni 2015 

    Print       Email

gorilla-in-japanse-dierentuin-populair-vrouwelijke-bezoekersEen gorilla in een dierentuin in het Japanse Nagoya geniet veel belangstelling van vrouwelijke bezoekers. De Japanse vrouwen zijn gecharmeerd door vooral het uiterlijk van de grote primaat, die grote spieren en een vriendelijke gezichtsuitdrukking heeft.

Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN.

Iedere dag staan er gemiddeld honderd vrouwen in de rij om de gorilla genaamd Shabani te zien. De vrouwen gillen zodra ze het gezicht van de gorilla zien. Afbeeldingen van de gorilla, die 180 kilo weegt circuleren op het internet wat de interesse voor het dier heeft doen toenemen.

De 18-jarige Shabani heeft twee vrouwtjes en twee kinderen. Volgens een verzorger blijft de gorilla koel onder zijn toenemende populariteit.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »