Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Grieken protesteren tegen zware bezuinigingsmaatregelen

 22 juni 2015 

    Print       Email

griekse griekenlandIn de Griekse hoofdstad Athena zijn duizenden mensen de straat opgegaan om te demonstreren tegen de strenge bezuinigmaatregelen, die mogelijk op komst zijn.

De betogers hadden zich een dag voor de extra ingelaste eurotop voor het Griekse parlement verzameld. De spandoeken van de mensen hadden leuzen met onder andere: ´´Nee tegen de euro´´De demonstratie werd door de Griekse regering georganiseerd, die de bevolking opriep om met een daad van luid protest te komen.

Volgens de demonstranten is Griekenland jarenlang ‘ondraaglijke bezuinigingen’ opgelegd en is het land daardoor ‘naar armoede geleid’. De Griekse premier Tsipras heeft zondag een laatste voorstel naar Brussel gestuurd. Tspiras sprak daar telefonisch over met bondskanselier Merkel, de Franse president Hollande en voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »