Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Griekenland krijgt ultimatum EU opgelegd

 13 juni 2015 

    Print       Email

griekse griekenlandGriekenland heeft van de EU een ultimatum opgelegd gekregen. Zij moest ten laatste vrijdagavond concrete voorstellen aandragen over hoe het land uit de huidige impasse kan geraken. Alleen dan zal de EU de laatste schijf noodhulp vrijmaken voor het land.

Tegen vrijdagavond uiterlijk worden de Griekse tegenvoorstellen voor het gezond maken van hun economie verwacht. Dit weekend kan dan in grote lijnen een politiek akkoord worden voorbereid. Aan het begin van de volgende week kan het akkoord technisch worden uitgewerkt en gescreend op zijn degelijkheid door deskundigen van de de Europese Commissie, de ECB en het IMF.

Alhoewel bondskanselier, Merkel eerder gezegd heeft dat waar er een wil is een weg is, zegt Duitsland er wel degelijk rekening mee te houden dat de Grieken mogelijk hun schulden niet kunnen afbetalen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »