Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Guus Hiddink geen bondscoach meer van Oranje

 29 juni 2015 

    Print       Email

Guus_Hiddink_13112009Guus Hiddink vertrekt als bondscoach van het Nederlands elftal. De KNVB zal zijn vertrek waarschijnlijk dinsdag officieel bekendmaken. Dit meldt Voetbal International.

Het vertrek van de 68-jarige Hiddink bij Oranje was te verwachten. Het Nederlands elftal presteerde zwak sinds hij in augustus 2014 weer bondscoach van het Nederlands elftal werd. Oranje bezet na zes duels de derde plaats in kwalificatiegroep A voor het EK 2016.

Na de overwinning in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland op 12 juni sprak Hiddink al zijn twijfels uit of hij zou blijven aanzitten als bondscoach van Oranje. Hij zal worden opgevolgd door zijn assistent Danny Blind, die aanvankelijk pas na het EK 2016 van hem zou overnemen. Het is nog niet bekend als de Achterhoeker als een soort senior-coach bij de nationale ploeg betrokken zal blijven.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »