Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Hillary Clinton wil zich sterk maken voor de gewone Amerikaan

 13 juni 2015 

    Print       Email

hillary clintonHillary Clinton heeft tijdens haar toespraak in het Four Freedoms Park in New York benadrukt dat zij zich voor alle Amerikanen zal inzetten. Zo zal ze zich dus inzetten voor de ´´gewone´´ Amerikanen en niet alleen die in de top.

Clinton wil zich graag sterk maken voor onder andere het gezin, gelijke rechten van mannen en vrouwen op de arbeidsmarkt, beter onderwijs en schoner energie. Met deze toespraak is de verkiezingscampagne van Hillary Clinton officieel van start gegaan.

Haar echtgenoot Bill Clinton was ook aanwezig, maar heeft geen toespraak gehouden. De voormalig minister van Buitenlandse Zaken en ‘First Lady’ van de VS zei ook dat de VS niet succesvol kan zijn als de Amerikanen niet succesvol zijn.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »