Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Hulk Hogan eist schadevergoeding van website voor publiceren seksvideo

 19 juni 2015 

    Print       Email

hulk hoganSport icoon en voormalige worstelaar, Hulk Hogan heeft een rechtszaak aangespannen tegen de roddelwebsite Gawker voor het publiceren van een video, waarin hij seks bedrijft. Hulk Hogan die in het echt Terry Bollea heet eist 100 miljoen dollar aan schadevergoeding van het bedrijf die de seksvideo online plaatste.

Eigenaar van Gawker, Nick Denton zei aan The New York Times dat hij het geld niet heeft om Hogan te betalen mocht die de rechtszaak winnen. Echter blijft hij vasthouden aan het recht van zijn bedrijf om de pikante video te mogen publiceren. Hogan heeft in de beruchte video seks met Heather Clem, de toenmalige vrouw van zijn beste vriend, een radio- dj onder de naam Bubba the Love Sponge. De beelden werden opgenomen door een bewakingscamera in het huis.

Roddelwebsite Gawker was de eerste website die de video publiceerde. De rechtszaak die 6 juli aanvangt zal mogelijk meer licht werpen in de kwestie van het schenden van rechten van celebrity´s door mediabedrijven. Volgens bronnen zou de vriend van Hogan de sekstape zelf hebben uitgelekt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »