Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Ieren ontvingen zwijggeld FIFA om af te zien van rechtszaak

 5 juni 2015 

    Print       Email

FIFA-LogoDe Ierse voetbalbond heeft verklaard dat zij vijf miljoen Euro zwijggeld van de FIFA heeft ontvangen.

Ierland was van plan om een rechtszaak aan te spannen tegen de FIFA over het vermeende `´handsbalincident´´ van Thiery Henry in 2010. Door de veelbesproken handsbal van de Franse voetballegende in de play-offs voor de WK kwalificeerde Ierland zich niet voor het Wereldkampioenschappen voetbal.

Voorzitter van de Ierse voetbalbond, John Delaney zegt dat de FIFA hen 5 miljoen dollar aanbood om af te zien van een rechtszaak. Volgens een reactie van de de FIFA was de 5 miljoen dollar geen zwijggeld, maar een lening aan de Ierse voetbalbond. De lening zou volgens de FIFA bestemd zijn voor de bouw van een stadion in Ierland.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »