Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Ierse spelers werden betaald om Messi niet te blesseren

 25 juni 2015 

    Print       Email

messi lionelHet FIFA- corruptieschandaal zorgt weer voor beroering in de wereld van voetbal. De Ierse spelers die op 11 augustus 2010 tegen Argentinië speelden kregen elk 10.000 dollar aangeboden om Messi niet te blesseren.

Volgens de Argentijnse krant La Nacion stond het nieuwe voetbalseizoen immers voor de deur en Lionel Messi mocht niet geblesseerd raken. De voorzitter van de Argentijnse voetbalbond wilde het risico niet lopen dat hij een schadevergoeding zou moeten betalen aan FC Barelona als hun nummer 1 sterspeler geblesseerd zou raken. Daarom zou hij voor een goedkoper alternatief hebben gekozen.

Door aan elke Ierse speler 10.000 dollar te betalen kon hij zich ervan verzekeren dat Messi niet geblesseerd zou raken. De Ierse voetbalbond heeft furieus gereageerd op de beschuldigingen en overweegt gerechtelijke stappen te nemen tegen de Argentijnse krant. Volgens de Ierse bond zijn de beschuldigingen op niets gebaseerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »