Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Indiaase zakenman geeft imperium op en wordt monnik

 7 juni 2015 

    Print       Email

boeddhistische-monnik-in-_51933269c6300-pDe Indiaase zakenman, Bhanwarlal Raghunath Doshi heeft publiekelijk afstand gedaan van zijn rijkdom om monnik te worden.

De `´Koning van plastiek “ zoals hij werd genoemd gaf zijn 100 miljoen US dollar zakenimperium op tijdens een ceremonie. Hierbij werd hij de 108 ste leerling van Jain goeroe Shri Gunratna Surishwarji Maharaj. De beslissing van Doshi was beslist geen impulsieve daad.

Sinds 1982 voelt hij zich aangetrokken tot het spirituele leven. Echter hielden zijn vrouw en drie kinderen hem lange tijd tegen om het spirituele pad op te gaan. Vorig jaar gaven ze toe aan zijn wensen en kon Doshi zijn droom om monnik te worden vervullen. Zijn inwijding vond plaats tijdens een extravagante ceremonie in Ahmedabad, Gujarat.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »