Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

IS gebruikt Libië als springplank naar Europa

 13 juni 2015 

    Print       Email

Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpg ISDe terroristische organisatie Islamitische Staat (IS) maakt misbruik van de chaos in Libië. IS -strijders doen zich voor als vluchtelingen en proberen zo Europa binnen te komen.

De IS -strijders zeggen ook dat Libië de weg naar Amerika is. Bronnen zeggen aan FOX- nieuws dat zeker dertig IS strijders op deze wijze het Westen zijn binnen gekomen.

Het geweld in Libië is enorm aan het toenemen. Sinds de dood van Muammar Qaddafi in 2011 is het land onstabiel. Twee van Qaddafi´s zonen worden gevangen gehouden en kunnen mogelijk ter dood worden veroordeeld. De VS heeft onlangs manschappen naar Irak gestuurd om de militairen te trainen.

Bronnen zeggen dat de VS, de macht van IS in Libië onderschat en zich alleen maar richt op het bestrijden van IS in Irak en Syrië. Volgens de bron is IS veel sterker en geraffineerder dan Al Qaeda ooit was en maakt de terroristische groepering een opmars in Libië.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »