Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

IS helemaal verdreven uit Kobani

 27 juni 2015 

    Print       Email

Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpg ISStrijders van de Koerdische militie hebben strijders van de Islamitische Staat (IS) verdreven uit de Syrische stad Kobani. De stad die nabij de grens met Turkije ligt is sinds zaterdag weer volledig heroverd.

Dit meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten.

In het gebied ten zuiden van Kobani wordt nog wel strijd geleverd. Bij de gevechten zijn 174 burgers om het leven gekomen waaronder veel vrouwen en kinderen. De aanval begon met de ontploffing van een autobom van IS langs een grenspost.

IS – strijders schoten ook in het wilde weg op burgers. Eerder heeft ISIS mensen overal ter wereld opgeroepen om tijdens de maand Ramadan aanslagen te plegen. De aanslagen in verschillende landen waaronder Tunesië en Frankrijk liegen er niet om.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »