Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

IS plaatst bommen in historische stad Palmyra

 21 juni 2015 

    Print       Email

Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpg ISDe terroristische groepering islamitische staat heeft bommen en mijnen geplaatst in de historische stad Palmyra in Syrië. Dit meldt het Syrische Observatorium voor Mensenrechten.

Er wordt beweerd dat de terreurbeweging dit gedaan heeft om regeringstroepen op een afstand te houden. Andere bronnen menen dat IS het gemunt heeft op de destructie van de stad. Eind mei waren er al geruchten dat IS bezig was de stad te vernietigen.

Om deze geruchten te ontkrachten plaatste IS foto´s op het internet waarop te zien waren dat de ruïnes nog intact waren.De historische stad Palmyra staat sinds 1980 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De terreurgroep heeft al veel cultureel erfgoed in Irak en Syrië vernietigd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »