Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Italiaanse bakkers verbeteren opnieuw record langste pizza ter wereld

 20 juni 2015 

    Print       Email

langste-pizza-record-italieItaliaanse bakkers hebben voor de tweede keer in korte tijd het record ‘langste pizza ter wereld’ verbeterd. Dit gebeurde in Milaan toen bakkers uit diverse plekken van Italië een pizza Margherita van 1,6 kilometer lengte bakten.

De lekkernij die ruim 5 ton woog was ongeveer 300 meter langer dan de pizza die eerder deze week in de plaats Rende bereidt werd. De pizzabakkers in Rende brachten de felbegeerde titel weer terug naar Italië.

Zij verbeterden namelijk het eerdere record van 1,1 kilometer dat in handen was van de Spanjaarden. Het nieuwste record werd zaterdag goedgekeurd door vertegenwoordigers van het Guinness Book of Records.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »