Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Italiaanse premier: ´´Deadline Grieken blijft eind van deze maand´´

 24 juni 2015 

    Print       Email

griekse griekenlandDe Italiaanse premier Matteo Renzi heeft woensdag gezegd dat Griekenland tot eind juni de tijd heeft om een faillissement af te wenden.

Donderdag vindt er weer een eurotop plaatst over een oplossing voor de Griekse schuldencrisis. Griekenland dreigt haar schuld aan de IMF van 1,6 miljard niet te kunnen betalen als een akkoord uitblijft. Eerder werd gezegd dat de voorstellen waarmee Griekenland op tafel kwam zodanig zijn dat een compromis mogelijk is. \

Ook de Italiaanse premier zei eerder optimistisch gestemd te zijn over een oplossing voor de Griekse schuldencrisis. De eurolanden en het IMF hebben geëist dat Athene met duurzame stappen komt alvorens zij weer financiële steun aan het land zullen geven.

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft op de speciale eurotop verzekerd dat Griekenland bereidt is mee te werken aan een constructieve oplossing van het schuldenvraagstuk.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »