Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Kleine dosis wiet op lang termijn niet schadelijk voor gezondheid

 19 juni 2015 

    Print       Email

medische wiet marihuana soft drugsHet internationale drugsonderzoeksbureau Global Drugs Survey meldt dat het roken van cannabis op lange termijn niet schadelijk is voor de gezondheid zolang er 1 keer per week een kleine dosis wordt gebruikt.

Er werd onderzoek gedaan onder circa 40.000 rokers van wiet. Echter moet de gebruiker zich goed kunnen beheersen om niet meer dan een kleine dosis te gebruiken. Directeur van Global Drugs Survey Adam Winstock zegt daarom dat de enige manier om problemen te voorkomen is om helemaal geen cannabis te roken.

Omdat dit voor drugsliefhebbers niet te doen is heeft Winstock daarom een Engelstalige app laten bouwen, die drugsgebruikers voorziet in advies over hoe drugs op een veilige manier te gebruiken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »