Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Klopjacht ontsnapte moordenaars gaande in kleine stad nabij New York

 10 juni 2015 

    Print       Email

prison break gevangenen ontvluchte arrestant ontsnaptDe klopjacht op de twee moordenaars, die op geraffineerde wijze ontsnapten uit het zwaar bewaakte ´´Clinton State Prison ´´ New York, is nog steeds gaande.

Momenteel concentreert de klopjacht zich rond een kleine stad, zo een 30 mijl verwijderd van New York. Twee verdacht uitziende mannen werden dinsdag in de stad gesignaleerd. De stad telt zo een 2000 inwoners en ligt aan de oever van Lake Champlain.

Een van de mannen zou familieleden in die stad hebben. De 48- jarige Richard Matt en de 34-jarige David Sweat worden als levensgevaarlijk betiteld.

Matt is veroordeeld tot 25 jaar cel voor drie moorden, drie ontvoeringen en twee overvallen. Sweat zit een levenslange gevangenisstraf uit vanwege de moord op een politieman.

Er wordt vermoed dat de mannen hulp kregen van een vrouwelijke medewerkster van de gevangenis. Bij de zoektocht zijn er 200 militairen en agenten betrokken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »