Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Lenovo wil opnieuw klassieke laptop produceren

 30 juni 2015 

    Print       Email

550x-lenovo-brand-logo-540x3661Computerproducent Lenovo wil opnieuw een klassieke laptop uitbrengen. Het design van de 700c- laptop dateert uit 1992.

David Hill, hoofd van Design van het bedrijf zei in een blogartikel dat met het maken van deze laptop een grote investering gepaard gaat. Hij toonde in het artikel een illustratie van een door de 700c-geïnspireerde laptop. Het uiterlijk van de computer zal niet veel verschillen van de oude versie.

Echter zal de computer wel moderne software bevatten. Hill wil hiermee nagaan als er animo is voor de klassieke laptop. Afhankelijk van de reacties op de blog zal het bedrijf nagaan als een nieuwe versie van de klassieke laptop zal worden geproduceerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »