Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Lichaam rechterhand Sadam Hussein verdwenen van vliegveld

 12 juni 2015 

    Print       Email

tariq azizHet lichaam van Tariq Aziz, de vroegere vertrouweling en rechterhand van Sadam Hussein is zoek. Volgens de dochter van Aziz, Zeinab heeft ze van haar moeder vernomen dat het lichaam verdwenen is op het internationale vliegveld van Bagdad.

Dit werd bevestigd door een Jordaanse functionaris.

De 79- jarige Aziz was tijdens het bewind van Sadam Hussein jarenlang minister van Buitenlandse aken. Na de Amerikaanse invasie werd hij ter dood veroordeeld. Hij zat sinds 2010 in een dodencel in afwachting van zijn executie. Hij overleed in een ziekenhuis in de zuidoostelijke plaats Nasiriyah aan een hartaanval. Hij was in het Al-Hussein-ziekenhuis opgenomen omdat zijn gezondheid was verslechterd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »