Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man die 25 jaar onschuldig vastzat krijgt schadevergoeding van 6 miljoen

 24 juni 2015 

    Print       Email

achter tralie opgesloten cel gevangenisJonathan Fleming heeft 25 jaar onterecht in de gevangenis gezeten wegens moord op zijn vriend. De man had vanaf het begin van zijn rechtszaak bewijs geleverd dat hij helemaal niet op de plek van de moord was geweest.

Echter kwam het bewijs voor zijn alibi nooit bij de verdediging terecht. Fleming werd op basis van een getuigenverklaring door de rechtbank van New York veroordeeld. De inmiddels 52- jarige Fleming kwam vrij nadat de rechtbank eindelijk zijn alibi geloofde.

De man krijgt 6 miljoen dollar als schadevergoeding. De rechtbank liet weten te hopen dat de man met zijn vergoeding een nieuw leven kan opbouwen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »