Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man maakt lugubere selfie na onthoofden werkgever

 27 juni 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2De 35-jarige koelbloedige moordenaar, Yassin Salhi die ervan verdacht wordt zijn baas te hebben onthoofd heeft na zijn daad iets merkwaardigs gedaan. Hij verstuurde na zijn wrede daad een selfie met het slachtoffer. Dat meldt persbureau AFP.

De foto werd via WhatsApp verstuurd naar een nummer in Noord-Amerika. Salhi die werkzaam was bij een transportbedrijf als chauffeur heeft zijn werkgever gedood en liet daarna explosieven in de chemische fabriek afgaan. Hierdoor zijn twee medewerkers van de fabriek omgekomen.

Het lijkt erop alsof de man een jihadistische aanslag wilde plegen. Hij wordt door medewerkers van het Franse anti-terreurteam ondervraagd. Echter weigert de man te antwoorden op vragen en zwijgt in alle talen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »