Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man met extreem vreemde lach uit de zaal gezet

 7 juni 2015 

    Print       Email

Lachen De 59- jarige Vlissingse visboer Henk Marijs is vrijdag door cabaretier Jochem Myjer uit een theaterzaal gezet, omdat hij met zijn extreem bulderende en keiharde lach de voortgang van de voorstelling totaal in de war schopte. Dat schrijft ad.nl.

Twee maanden geleden werd Henk Marijs door Q-music nog uitgeroepen tot Nederlander met de leukste en aanstekelijkste lag. Hij won daarmee twee kaartjes voor de show in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, waar hij met zijn dochter naar toe ging.

Door de extreem aanstekelijke lach werd het de cabaretier op een gegeven moment onmogelijk gemaakt de show op normale wijze voort te zetten. Ook werkte de lach van Marijs aanstekelijk op het publiek. “Iedereen gierde met hem mee”, zegt zijn dochter aan ad. De extreem lachende visboer werd in de pauze vriendelijk verzocht de zaal te verlaten.

Klik op de volgende link om de aanstekelijke lach van Henk te beluisteren.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »